WELCOME TO T5CREW-SHARING IS GOOD

Dear visitor, you have not login.We recommend you to be registered and login.Be a T5 member now..just click register button....
If you forgot your password,Just Send PM to Admin this forum

IF YOU HAVE PROBLEM
EMEL ADMIN: amirz_69@yahoo.com



 
HomePortalSearchRegisterLog in
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Latest topics
» Brothers in Arms: Earned in Blood [Rip]
21st December 2011, 3:04 pm by amirz69

» The Suffering [Rip]
21st December 2011, 3:02 pm by amirz69

» Call of Duty: Modern Warfare 3 (Repack)
20th December 2011, 12:44 pm by amirz69

» Bully: Scholarship Edition (Repack)
20th December 2011, 12:42 pm by amirz69

» Assassin's Creed: Revelations (Repack)
20th December 2011, 12:41 pm by amirz69

» Battle: Los Angeles -SKIDROW
20th December 2011, 12:39 pm by amirz69

» The Secret Order: New Horizon
20th December 2011, 12:37 pm by amirz69

» Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory [Rip]
20th December 2011, 12:35 pm by amirz69

» Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent [Rip]
20th December 2011, 12:33 pm by amirz69

» Super Bikes Riding Challenge
20th December 2011, 12:30 pm by amirz69

Top posters
amirz69 (1336)
 
salman (286)
 
phantom (86)
 
akhtar (81)
 
fire lord (55)
 
pizol96 (45)
 
hitaci96 (43)
 
duwax (35)
 
asyraf t5 (33)
 
mikhailaiman (26)
 
Statistics
We have 304 registered users
The newest registered user is hafizkhan89

Our users have posted a total of 2056 messages in 1239 subjects
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

Most users ever online was 58 on 8th January 2016, 11:24 pm
CHATBOX
Live Traffic Map

Share | 
 

 dekat public phone

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amirz69
Administrator
Administrator


Posts : 1336
Points : 3198
Join date : 10/01/2010
Age : 20
Location : Kampung duyung,depan pc yg cantik,atas bumi terengganu

PostSubject: dekat public phone   18th March 2010, 6:27 pm

kire2 jam 1 pagi kawan aku datang kat bilik aku dalam keadaan muke yang pucat....
so aku pun tanyelah kat die kenape kat ko nie datang kat bilik nie macam kene keja hantu je????
nak tahu ape die jawap....
"memang aku kene keja hantu pun"...
aku cakaplah janganlah nak gurau kasar malam2 ni....
di cakap betol aku tak tipu....

so die pun cerite lah.....

die cakap die nak pegi publik phone nak tepon bf die....
publik phone 2 kat bawah bilik aku je.....
sampai kat public phone die nampak ade perempuan kat situ tengah gune phone 2.....
so die pun beratur lah kat belakang perempuan 2....

selepas 10 minit die tak dengar pon yang perempuan 2 bercakap so die cakap lah kat perempuan 2 cepatlah siket nak gune public phone nie....

tibe-tibe perempuan 2 pun pusing kat kawan aku yang buat teperanjatnye muke perempuan 2 burok sangat nak kate memang ade budak yg muke macam 2 mustahil coz semua budak yg tinggal kat asrama ni ktorg kenal.....

ape lagi lari tak cukup kakilah kawan aku ni....
di sebabkan bilik aku yang paling dekat kat si2 so die pun masuklah kat bilik aku....
malam 2 di tak nak balik bilik die....
so malam 2 die stay kat bilik aku jelah....
Back to top Go down
View user profile http://pungkingstang.forumotion.com
akhtar
user
user


Posts : 81
Points : 125
Join date : 12/02/2010

PostSubject: Re: dekat public phone   19th March 2010, 2:34 pm

wahhhhhhhhhhhhhhh
Back to top Go down
View user profile
akhtar
user
user


Posts : 81
Points : 125
Join date : 12/02/2010

PostSubject: Re: dekat public phone   19th March 2010, 2:34 pm

takut3
Back to top Go down
View user profile
AFIFI 2KT1
user
user


Posts : 17
Points : 23
Join date : 17/01/2010
Age : 20
Location : Terengganu

PostSubject: Re: dekat public phone   26th March 2010, 9:28 pm

yela2
Back to top Go down
View user profile
amirz69
Administrator
Administrator


Posts : 1336
Points : 3198
Join date : 10/01/2010
Age : 20
Location : Kampung duyung,depan pc yg cantik,atas bumi terengganu

PostSubject: Re: dekat public phone   27th March 2010, 4:42 pm

hoooooo
Back to top Go down
View user profile http://pungkingstang.forumotion.com
amir234



Posts : 3
Points : 3
Join date : 03/04/2011

PostSubject: Re: dekat public phone   24th April 2011, 6:14 pm

terbaik
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: dekat public phone   Today at 1:20 am

Back to top Go down
 
dekat public phone
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: T5REVOLTZ KOMUNITI :: CERITA SERAM/HANTU-
Jump to: